ΤΑΠΗΤΕΣ - ΣΑΛΟΝΙΑ

Στα στεγνοκαθαριστήρια Ασημακόπουλος αναλαμβάνουμε την παραλαβή - παράδοση, τον καθαρισμό και τη δωρεάν φύλαξη των ταπήτων σας. Επίσης, πραγματοποιούμε και επιτόπιους καθαρισμούς σαλονιών.

Συγκεκριμένα:

•    Αναλαμβάνουμε το καθάρισμα και τη φύλαξη μοκετών, χαλιών μηχανοποίητων και χειροποίητων
•    Παραλαμβάνουμε τα χαλιά σας, τα οποία καθαρίζονται άμεσα και σε βάθος με σύγχρονο οικολογικό πλύσιμο.
•    Στη συνέχεια αφού στεγνώσουν, προστατευμένα από ήλιο και βροχή, κάθε χαλί ελέγχεται ξεχωριστά και συσκευάζεται.
•    Το φθινόπωρο σας τα επιστρέφουμε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

Επίσης, αναλαμβάνουμε το ΒΙΟ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ υφασμάτινων σαλονιών, χωρίς κιτρινίλες και φθορές. Η πολυετή πείρα μας σας εγγυάται Υπεύθυνο και Σίγουρο αποτέλεσμα.

image-345284-image24.jpg

Τα στεγνοκαθαριστήρια Ασημακόπουλος σας ενημερώνουν:

Γνωρίζετε ότι φιλοξενείτε εκατομμύρια απρόσκλητους επισκέπτες μέσα στο στρώμα σας, όπως ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.;

Η ώρα της αλήθειας για το στρώμα σας!

Περνάμε το 1/3 της ζωής μας στο στρώμα μας! Αν δεν το συντηρήσουμε, αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μυκητών, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.

Ένα στρώμα μετά τον πρώτο μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 5.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

Τα καλύμματα και τα σεντόνια όσο συχνά και αν αλλάζονται ΔΕΝ μας προστατεύουν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η υγεία μας. Γι’ αυτό, όπως καθαρίζουμε τα ρούχα μας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρούμε και το στρώμα μας, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Έτσι θα απολαμβάνουμε τον ύπνο μας, σ’ ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργιογόνα.

Τι είναι τα ακάρεα;

Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί που ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια, κ.λπ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματα τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα, φαγούρες κ.λπ. Για την αντιμετώπισή τους χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Akari - Test

Βγάζουμε δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας και εξακριβώνουμε το βαθμό μόλυνσης που έχει υποστεί.

Εσωτερικός βαθύς καθαρισμός

Τίναγμα με ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώματος με μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας, πετυχαίνοντας την αφαίρεση των αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, όπως βακτήρια, μύκητες, νεκρά κύτταρα κ.λπ.

Ακτινοβολία UVC 

Ειδική λάμπα υπεριωδών ακτινών UVC που είναι ενσωματωμένη στη μηχανή, εξουδετερώνει και σκοτώνει βακτήρια, μικρόβια, μικροοργανισμούς και ακάρεα, που συγκεντρώνονται στο στρώμα.